About me

El meu nom és Luis Miguel, soc dissenyador amb més de quinze anys d’experiència.

He treballat a diferents empreses, estudis, agències i editorials desenvolupant una àmplia varietat de projectes.

Soc expert en Photoshop, Indesign i Illustrator. Tinc experiencia en disseny i maquetació web, creació de continguts per a RRSS i newsletters. Treballo amb WordPress (Elementor, Visual Composer, WPML, Yoast SEO, etc.), Mailchimp, Sketch, HTML i CSS. També realitzo animacions amb After Effects i edició de vídeo amb Premiere. Per fer modelatge, look dev, il·luminació i render 3D utilitzo Maya, Substance Painter i Z-Brush.

Tinc una gran habilitat com a il·lustrador i un domini excel·lent del retoc digital i la fotografia (Wacom Intuos i Cintiq). Para el modelatge, look dev, il·luminació i render 3D utilitzo Autodesk Maya i Adobe Substance Painter.

A més d’estudiar disseny gràfic a l’Escola d’Art de Terrassa també vaig estudiar a l’Escola Joso, a l’Escola d’Art de Sant Cugat i vaig cursar un seminari d’Història de l’Art a la UOC. He estudiat Producció 3D al prestigiós centre Animum Creativity Advanced School, amb titulació certificada per Autodesk. Actualitzo constantment els meus coneixements amb cursos, tutorials, xerrades i seminaris. Tinc una àmplia i acreditada formació tècnica i artística a més d’una dilatada experiència professional.